Onderhoud

VDL Services heeft een 24/7 serviceorganisatie. Met landelijk gestationeerde monteurs hebben we korte aanrijtijden en kunnen we niet alleen preventief onderhoud bieden, maar ook correctief onderhoud i.c.m. SLA's.

Correctief onderhoud

Techniek en onderdelen kunnen op de meest ongelukkige momenten defect gaan. Om storingen te herstellen heeft VDL Services een landelijk dekkend netwerk van vakbekwame monteurs die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaan.

Om altijd snel over onderdelen te kunnen beschikken hebben wij diverse vestigingen over Nederland verspreid.

Preventief onderhoud

Preventie onderhoud is de manier om de betrouwbaarheid en up-time van uw product of installatie te vergroten. Hierdoor wordt de kans kleiner dat het product of installatie op het meest ongelukkige moment defect gaat. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, wordt ook nog eens de levensduur verlengt en blijft het product of installatie er goed uitzien. Samen met onze klanten wordt een onderhoudsplan worden opgesteld wat het beste aansluit bij de wensen en techniek van de betreffende producten en/of installaties.

In bepaalde gevallen is het wettelijk verplicht onderhoud uit te voeren aan een product of installatie. Graag bespreken we uw wensen.

TERUG NAAR HET DIENSTEN OVERZICHT