Markten

VDL Services is actief in vele markten, hieronder een aantal voorbeelden.

Voor en in samenwerking met PostNL plaatsen en onderhouden wij post oplossingen, Ook hebben we in samenwerking met PostNL een nieuwe pakket en briefautomaat ontwikkeld.

Meer over de PBA van PostNL

Zonne-energie

VDL services is sind 2007 actief in de snel groeiende markt van zonne-energie. Als EPC contractor (turn-key aannemer) en producent van montagesystemen.

Meer over zonne-energie via VDL

VDL services  installeert wereldwijd stadionstoelen en ontwerpt tevens de layout en bevestigen van de stoelen in deze stadions. Van PSV en Ajax tot ver over de grens in Irak. Deze seating oplossingen worden door VDL Seating Systems geproduceerd.

Meer over VDL Seating Systems

Voor verschillende opdrachtgevers plaatst VDL Services laadoplossingen voor auto's, bussen en vrachtwagens.

VDL Services levert deze oplossingen wanneer gewenst inclusief lokale opslag mogelijkheden en lokale duurzame energieopwekking (zonne-energie).
De opslag systemen worden onder andere door VDL met Scholt Energy Control ontwikkeld in het bedrijf V-Storage.

Meer over V-Storage

 

Voor de telecom en reclame markt plaatsen we onder andere masten, borden en LED schermen. VDL Services voert deze projecten turn key uit, inclusief transport, hijswerk, veiligheid, vergunningen enzovoorts.

Meer over VDL INFRA TECHNOLOGIES 

VDL services voert veel verschillende projecten uit in de infra markt. Wij transporteren en plaatsen onder andere bordessen, wegportalen, bliksemafleidingen, verkeersborden en fietsstallingen voor verschillende opdrachtgevers waaronder VDL Infra Technologies.

Meer over VDL Infra Technologies