Technische dienstverlening op maat
substract_YXJfNDB4NDBfZF8xX3BuZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvX19zaXRlXzEzNC9Nb2RlbHMvSWNvbnM_bc1ed880.png

Als serviceorganisatie voeren wij werkzaamheden uit in diverse sectoren. Door onze jarenlange ervaring in de technisch dienstverlenende sector kunnen wij als geen ander zekerheid bieden bij het realiseren van projecten. Naast de primaire markten waarin wij actief zijn, richten wij ons samen met een aantal secundaire markten. Op deze pagina vind u een overzicht van drie overige markten waarin VDL Services actief is.

Seating (stadionstoelen)

Sinds 2011 is VDL Services actief in de markt van stadionstoelen. Sindsdien hebben wij talloze mooie projecten mogen uitvoeren in de grootste stadions van zowel Nederland als het buitenland. Van het Philips Stadion (PSV), de Johan Cruijff Arena (Ajax), De Kuip (Feyenoord) tot ver over de grens in Irak. 

De werkzaamheden van VDL Services bestaan uit het ontwerpen van de lay-out, projectmanagement, demonteren, afvoeren, monteren en het uitvoeren van de eindinspectie. De seating oplossingen worden door VDL Seating Systems geleverd.
 
Het begon allemaal met de installatie van 5.400 klap- en kuipstoelen in stadion ‘De Grolsch Veste’ in Enschede, het thuishonk van FC Twente. Het hoogtepunt dateert echter uit 2013. Toen werden er namelijk 80.000 stadionstoelen door ons geplaatst in het Basra stadion, Irak.

Seating projecten
Infrastructuur

Een substantiële bijdrage leveren aan liveable cities – dat is ons doel. Bij VDL Services houden wij ons bezig met projecten die invloed hebben op de samenleving van vandaag en morgen, die zowel duurzaam als connected zijn. De infrastructuur speelt hierin een grote rol. Samen met andere VDL-bedrijven binnen dit cluster focussen we ons op de duurzame transitie, waarin er eindeloze mogelijkheden zijn.

De producten van VDL zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Wanneer je erop let, dan kom je ze overal tegen. Denk hierbij aan verkeersborden, bewegwijzering, veiligheidsborden, wegportalen, bordessen, fietsstallingen en bliksemafleiding. VDL Services helpt bij het plaatsen en installeren van deze VDL-producten. Dit doen we voor verschillende opdrachtgevers waaronder VDL Infra Technologies.

Infra projecten
Masten

Van slimme communicatiemasten, verlichtingsmasten, afspanmasten voor bovenleidingen, zendmasten, cameramasten tot aan reclamemasten. Deze markt beperkt zicht niet tot in of direct rond de stad, maar reikt tot in het buitengebied. Voor VDL Services is geen project te groot of ingewikkeld.
 
Voor de telecom- en reclame markt hebben we masten, borden en LED-schermen geplaatst. Als turn-key partner zijn wij verantwoordelijk voor transport, hijswerk, veiligheid, vergunningen en installatie. Dit in samenwerking met VDL Technics, VD Leegte Metaal en VDL Mast Solutions.

Masten, infra en mobiliteit zijn nauw met elkaar verweven. Er wordt steeds meer data doorgeven over de leefomgeving. Alles wat connected is, kan bijdragen aan meer veiligheid, duurzaamheid en comfort. Naar dat soort nieuwe manieren zijn we continu op zoek.

Masten projecten