Over ons
substract_YXJfNDB4NDBfZF8xX3BuZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvX19zaXRlXzEzNC9Nb2RlbHMvSWNvbnM_bc1ed880.png

Wij zijn VDL Services; een (technisch) dienstverlenend bedrijf dat onderdeel is van VDL Groep. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp, installatie, onderhoud en reparatie van diverse (VDL-) producten en systemen. Onze kracht zit in ons team met ervaren allround monteurs die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn. Deze servicemonteurs werken en wonen verspreid over heel Nederland. Door deze landelijke dekking kunnen we korte aanrijdtijden garanderenaan onze klanten. Door deze uiterst unieke manier van bedrijfsvoering kunnen wij storingen snel verhelpen. Onze monteurs worden aangestuurd vanuit het kantoor in Hapert.

Onze filosofie

‘Lokaal produceren, lokale mensen en kwaliteit boven alles’, dat is onze filosofie. Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan in verschillende markten. Hierdoor kunnen wij als geen ander zekerheid bieden om uw project te verwezenlijken. Als turn-key partner worden wij graag van A tot Z betrokken. Desgewenst nemen wij zelfs het totale projectmanagement van u over. Dit kan zowel ad hoc als op contractbasis. Wat voor u het meest geschikt is. Hieronder vind u meer informatie over ons als organisatie. 

Bij VDL Services geloven wij dat technologie ons leven en de samenleving helpt verbeteren. Hiervoor zijn we voortdurend bezig om mensen en organisaties samen te brengen. Zo realiseren wij oplossingen die écht van toegevoegde waarde zijn en aansluiten op de vraag van onze klanten. Om onze missie te verwezenlijken is goed ondernemerschap, hoogwaardig vakmanschap, samenwerking, voortdurende groei en ontwikkeling noodzakelijk. Onze kracht zit in onze gemotiveerde en betrokken medewerkers, die gefocust zijn op resultaat en samen toewerken naar onze doelen. Zo kunnen we met uiteenlopende activiteiten en werkzaamheden steeds weer nieuwe mijlpalen bereiken en het verschil maken voor de wereld om ons heen.

VDL Services heeft het volste vertrouwen in de hoogwaardige maakindustrie  in Noordwest-Europa. Samen met onze medewerkers, zusterbedrijven en partnerbedrijven maken we vandaag het verschil voor de wereld van morgen. Dat doen we door het behouden van een informele werksfeer waar doorgroeimogelijkheden en lange termijn ambities voorrang krijgen. We zijn gedreven om de beste resultaten te behalen. Dit realiseren we door een unieke combinatie van denken en doen. Door altijd nieuwsgierig te zijn. Door aan te pakken. En door open te staan voor nieuwe uitdagingen. Dát maakt ons VDL Services.

  • Hoogwaardig vakmanschap
  • Betrokken medewerkers
  • Informele directe open werksfeer
  • Resultaatgericht
  • Kracht door samenwerking
  • Pragmatisch ondernemerschap
  • Vlakke organisatiestructuur met korte lijnen

Bij VDL Services geloven wij dat we tot de meest geschikte oplossing komen door nauw samen te werken met klanten, leveranciers en zusterbedrijven. De kracht van samenwerking biedt u zekerheid, aangezien VDL Services ten allen tijden beroep kan doen op expertise en capaciteit binnen VDL Groep. Wat de vraag ook is, wij bieden u een oplossing waarbij kennis en hoogwaardig vakmanschap samenkomen; oftewel de unieke combinatie van denken en doen. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en zijn continu aan het innoveren. Zo bouwen we samen verder aan de toekomst. 

Om onze wereld beter en schoner door te geven aan de volgende generatie, houden wij ons hedendaags druk bezig met de energietransitie. Hiervoor blijven wij op zoek naar nieuwe kansen om oude (fossiele) brandstoffen en systemen te vervangen door nieuwe duurzame energiebronnen. Zonne-energie en het VDL E-Power laadsysteem zijn voorbeelden van oplossingen waarin VDL Services een bijdrage levert aan duurzame, schone energie. Wij spelen in deze wereld dan ook graag nog een grotere rol om het verschil te kunnen maken met technische toepassingen, ontwikkelingen en productie. Zo spannen wij ons vandaag in voor de wereld van morgen.

Bij VDL Services vinden we de veiligheid van onze medewerkers ontzettend belangrijk. Zo zijn onze buitendienst medewerkers (servicemonteurs) VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het VCA-certificaat houdt dan ook in dat onze medewerkers bekend zijn met de wet- en regelgeving, gevaarlijke situaties en handelingen kunnen herkennen én weten hoe ze deze kunnen voorkomen. Deze basiskennis vergroot zowel de eigen veiligheid van onze medewerkers als de veiligheid van de mensen met wie wordt samengewerkt. Daarnaast werken we volgens de opgestelde normeringen en hebben we het ISO 9001 certificaat in bezit. 

Samen bouwen we verder aan de toekomst 

VDL Services is in 2006 opgericht om PostNL te bedienen met de installatie en het onderhoud van de welbekende oranje brievenbussen, die overigens door VDL Groep worden geproduceerd. Zelfs tot de dag van vandaag verzorgen wij deze dienstverlenende activiteiten voor PostNL. Ondertussen is het portfolio aangevuld met postbuskasten en pakket- en briefautomaten. Tegenwoordig worden onze diensten ook ingezet voor projecten in andere markten.

Tijdlijn

2006VDL Services opgericht

2009Eerste telecommast project opgeleverd

2009Eerste infrastructuurproject opgeleverd

2010Eerste nieuwe model postbuskast geproduceerd en geassembleerd voor PostNL

2011Eerste stadionstoelen project opgeleverd voor FC Twente (Grolschveste)

2011Eerste solar project opgeleverd voor Philips Heath Care in Best

2013VDL Services plaatst 80.000 stadionstoelen voor het Basra stadion in Irak

2014Eerste reclamemast project opgeleverd

2016Eerste pakket- en briefautomaat geplaatst voor PostNL

2017Eerste snellader project opgeleverd voor Connexxion

2020CiPiO opgericht

Masten | VDL Services monteur werkt in hoge zendmast