Transitie in de post- en pakkettenmarkt
substract_YXJfNDB4NDBfZF8xX3BuZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvX19zaXRlXzEzNC9Nb2RlbHMvSWNvbnM_bc1ed880.png

De pakkettenmarkt is volop in beweging. De consument verricht steeds meer aankopen op het internet. Ook het aantal e-commerce bedrijven stijgt fors. Dit samen heeft ervoor gezorgd dat het pakketvolume jaarlijks blijft toenemen. Vooral rond de feestdagen hebben pakketleveranciers te maken met een topdrukte. Dit met als gevolg dat de sorteercentra en bestelbussen overvol liggen met pakketten. Daarentegen heeft de digitalisering ertoe geleidt dat er jaarlijks minder post wordt verstuurd. Deze ontwikkelingen oefenen invloed uit op de bedrijfsactiviteiten van PostNL en dit is tevens ook terug te zien in het straatbeeld van Nederland. 

Serviceorganisatie: 24 uur per dag, 7 dagen per week

Voor PostNL nemen wij een deel van het projectmanagement uit handen. Zo plaatsen en vervangen wij alle oranje pakketautomaten en brievenbussen in Nederland. Dit wordt gecoördineerd vanuit ons kantoor in Hapert. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud van de PostNL-producten. Dit doen wij op twee manieren:

  • Preventief onderhoud: door regelmatig onderhoud uit te voeren wordt de levensduur van de producten aanzienlijk verlengd. Hierdoor kunnen de bedrijfsprocessen ongestoord door blijven gaan.
  • Correctief onderhoud: bij beschadiging of vernieling. Een storing of defect product komt altijd ongelegen uit. Gelukkig zijn onze monteurs direct oproepbaar om op pad te gaan en deze urgente meldingen op te lossen.

 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
substract_YXJfNDB4NDBfZF8xX3BuZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvX19zaXRlXzEzNC9Nb2RlbHMvSWNvbnM_bc1ed880.png

Neem contact met ons op!
T: +31 (0)497 - 38 01 00
E: info@vdlservices.nl

Offerteaanvraag

Samen bouwen we verder aan de toekomst

Wist u dat zowel de brievenbus, postbus en pakketautomaat van PostNL oer-Hollandse producten zijn? Sterker nog; VDL produceert al deze producten. In 2006 is VDL Services in het leven geroepen om de dienstverlenende activiteiten voor PostNL uit te voeren. Na jarenlang kennis en ervaring opgedaan te hebben in deze sector besloten wij om een eigen white label pakketautomaat te ontwikkelen. Het resultaat: de CiPiObox.

VDL Services staat garant voor:

  • Zowel preventief als correctief onderhoud
  • Een landelijke dekking met monteurs
  • 24/7 bereikbaar voor service
  • Ervaren allround monteurs
  • VCA-gecertificeerd

Meer over VDL Services

Wij staan voor kracht door samenwerking

Bij VDL Services geloven we dat je samen het verschil maakt voor de wereld van morgen. Wij werken nauw samen met organisaties, om zo tot de best passende oplossing te komen op het gebied van service.

De kracht door samenwerking is terug te zien op de manier waarop de pakket- en briefautomaten voor PostNL worden geproduceerd. Het metaalwerk is afkomstig van VD Leegte Metaal. De overige componenten worden door VDL Technics en VDL Kunststoffen geleverd. Uiteindelijk worden de diverse componenten door ons in Hapert geassembleerd en zijn ze klaar voor transport.

Facts & Figures
divisions
24 uur
per dag bereikbaar voor onderhoud
area
7 dagen
per week bereikbaar voor onderhoud

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
substract_YXJfNDB4NDBfZF8xX3BuZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvX19zaXRlXzEzNC9Nb2RlbHMvSWNvbnM_bc1ed880.png

Neem contact met ons op!
T: +31 (0)497 - 38 01 00
E: info@vdlservices.nl

Contactformulier