Zonne-energie

VDL Services heeft jarenlange ervaring in de zonnepanelen markt. Als producent en leverancier van montagesystemen en turn key aannemer van vele projecten voor verschillende opdrachtgevers als Eneco, EON, Hoppenbouwers en verschillende eindklanten hebben we projecten van 100kW tot meerdere MW-en uitgevoerd.

Ga direct naar onze projecten.

Sind 2007 is VDL Services reeds actief in deze markt. Als EPC contractor bieden we Design, Build, Finance en Maintain oplossingen aan. Dit doen we met eigen installatieteams, eigen montagesystemen (made in Holland) en wanneer gewenst een eigen financieringsoplossing.

We ontwikkelen en produceren montagesystemen voor platte daken, carports en veldopstelingen. Hierdoor kunnen we altijd een oplossing bieden, ook voor speciale toepassingen zoals bij grote overspanningen, gevel systemen en verplaatsbare oplossingen.

Qua financiering werkt VDL samen met De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij voor lease proposities in Brabant en gezamenlijk met Scholt Energy Control zijn we actief op het gebied van opslag van energy.

Op onze projecten pagina vindt u referenties van een aantal van onze projecten.