1 MW op een plantenverpakkingsbedrijf in Aalsmeer
substract_YXJfNDB4NDBfZF8xX3BuZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvX19zaXRlXzEzNC9Nb2RlbHMvSWNvbnM_bc1ed880.png

Op het dak van de plantenverpakkingsbedrijf Celieplant in Aalsmeer heeft VDL Services bijna 3.000 zonnepanelen geinstalleerd. Voor dit project is er gekozen voor NSP-panelen met SMA-omvormers die liggen in een zuid-opstelling. Zoals altijd hebben we de connectoren van het zelfde merk en type toegepast, DC kabels gescheiden en het PVC-dak beschermd tegen uittreding van weekmakers naar de granulaatblokken, die onder het montagesysteem zitten.

 

Onze CO2-uitstoot is direct gerelateerd aan ons klimaat. Een persoon die hier alles van weet is Helga van Leur. Als weersdeskundigen ziet ze als geen ander de gevolgen voor ons klimaat. Daarom organiseert ze klimaatconferenties over duurzaamheid. ‘Als je eenmaal beseft dat je zonder het inleveren van comfort het heel gemakkelijk is om andere keuzes te maken die wel bijdrage aan een duurzame toekomst. Dan kun je daar veel plezier aan beleven’. Helga van Leur is dan ook enorm trots dat zij betrokken was bij de officiële ingebruikname van de 2.000 zonnepanelen bij Celieplant. Daar hoefde zij geen minuut over te twijfelen. ‘Ik heb niet voor niets een hart voor duurzaamheid. Ook ik ben bevangen door het mooie groenvirus’.

"De installatie is vlekkeloos verlopen. De samenwerking tussen VDL Services en Kandelaar was vanaf het begin optimaal, omdat het ontwerp door deze partijen gezamenlijk is gemaakt. Kandelaar Elektro is verantwoordelijk voor de gehele elektrische installatie van ons bedrijf en verzorgt ook het onderhoud van de zonnepaneleninstallatie. In combinatie met de onderconstructie van VDL Services geeft dit ons maximale zekerheid in dit project."

Celieplant B.V.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
substract_YXJfNDB4NDBfZF8xX3BuZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvX19zaXRlXzEzNC9Nb2RlbHMvSWNvbnM_bc1ed880.png

Neem contact met ons op!
T: +31 (0)497 - 38 01 00
E: info@vdlservices.nl

Contactformulier