Over ons

VDL Services is een (technisch) dienstverlenend bedrijf en maakt onderdeel uit van VDL Groep. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp, installatie, reparatie en onderhoud van diverse (VDL-)producten.

Ons werkgebied betreft onder andere de volgende sectoren:

  • Elektrisch vervoer
  • Duurzame energie
  • Infra
  • Rail
  • Post
  • Stadionstoelen
  • Telecom
  • Openbare ruimte

VDL Services heeft een landelijke dekking van monteurs en vestigingen die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Door de combinatie van kennis van zowel het ontwerp van installaties, de mechanica met bijbehorende risico’s, de montage & installatie én het service & onderhoud kan VDL Services als geen ander zekerheid brengen in uw project.

De organisatie wordt gestuurd vanuit het kantoor in Hapert.

Download hieronder onze certificaten


VCA* 2008/5.1              

NEN-EN-ISO 9001:2015

 

icon-person
100 %
eigen VDL-medewerkers
divisions
24 uur
per dag bereikbaar
icon-world
7 dagen
per week bereikbaar
icon-experience
100 %
VDL-kwaliteitsgarantie

''De kracht van medewerkers''

Wij geloven dat de kracht van échte successen ligt in de trots van onze medewerkers die producten ontwikkelen
en maken. Samen maken we het verschil. Daarom stimuleren we groei en ontwikkeling en zijn we continu bezig om elkaar scherp te houden, naar ons beste vermogen te presteren en onszelf te overtreffen.

Word jij onze nieuwe collega?

''Diversiteit zit in ons DNA''

VDL richt zich op de hightech-ontwikkeling en productie in diverse industriële werelden. Het grote voordeel daarvan is dat we onze klanten en partners altijd een oplossing kunnen bieden, wat de vraag ook is. Oplossingen waarbij kennis en vakmanschap samenkomen; de unieke combinatie van denken en doen.

Lees meer over onze dienstverlening

''Met hoogwaardige technologie leveren wij toegevoegde waarde, op het randje van het maakbare''

De hightech- bedrijven van VDL houden zich bezig met de ontwikkeling en productie van ’s werelds meest complexe apparatuur en modules – vaak onder één dak. Zo helpen we de wereld sneller en preciezer te maken. Tot op de nanometer nauwkeurig.

Lees meer over innovatie

''Samen bouwen we verder aan de toekomst''

Onze kracht zit in onze gemotiveerde en betrokken medewerkers, die focussen op resultaat en samen toewerken naar onze doelen. Samen met collega’s onderling én samen met onze klanten, leveranciers en partners kunnen we zo steeds weer nieuwe mijlpalen bereiken en het verschil maken voor de wereld om ons heen.

Bekijk onze referentieprojecten

''Om onze wereld beter én schoner door te geven aan de volgende generatie, houden we ons bezig met duurzame energieoplossingen''

Als bedrijf zijn we sterk betrokken bij de wereld om ons heen. Dat is onderdeel van ons DNA, van onze organisatie, van de VDL-familie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons bloed en komt dagelijks terug in onze werkzaamheden.

Lees meer over VDL Services

Waarmee kunnen wij jou mee van dienst zijn?
substract_YXJfNDB4NDBfZF8xX3BuZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvX19zaXRlXzEzNC9Nb2RlbHMvSWNvbnM_bc1ed880.png

Neem contact met ons op!
T: +31 (0)497 - 38 01 00
E: info@vdlservices.nl

Contactformulier